City Gross Matkasse

Matvarubutiken City Gross är välbekant för många i Sverige. De har länge satsat på att erbjuda sina kunder allt vad gäller matvaror och artiklar till hemmet och köket.

city gross

Hos City Gross har du länge kunnat lägga ned både mjölk och filtar i samma vagn då de riktar sig till hela hushållet. Med deras nya matkasse kan du få maten hela vägen hem, utan att behöva stå och köa i en fysisk butik fylld med stressade människor och skrikande barn. City Gross erbjuder flera olika kassar att välja mellan. Dels finns den klassiska varianten, en ekologisk matkasse och nyligen har City Gross lanserat ett glutenfritt alternativ för dig som inte vill eller kan äta gluten. City Gross har även ett samarbete med Viktväktarna och erbjuder en kasse specifikt uträknad efter deras system med points och näringsvärden. Med City Gross kan du få precis vad du vill, ända hem till dörren.

City Gross erbjuder hjälp att hitta ett passande vin 

Mat i all ära, men visst förhöjs smaken med ett gott vin? City Gross erbjuder en tjänst som är unik för utbudet av matkassar, de kan hjälpa dig att hitta ett passande vin till maten du äter. Genom tjänsten Winefinder gör City Gross sitt yttersta för att du ska få en så smaklig måltid som möjligt. De understryker att de inte själva säljer vin, utan fokus är på att göra det enklare för dig som kund att kombinera din maträtt med en passande dryck. Väljer du att köpa en vinflaska kan den levereras samtidigt som din matkasse. Matkassarna kommer till din dörr mellan 17 och 22 på måndagar, eller går att hämta i en fysisk butik mellan 16 och 19. Har du betalat på hemsidan behöver du inte stå i kö utan kan enkelt hämta din kasse och köra direkt hem. City Gross matkasse är något för dig som vill ha en enklare vardag.

Handla mat online