ECGO

ECGO har färdiga boxar och påsar med hälsosamma snacks för alla tillfällen. De levererar till privatpersoner, kontor, konferenser i stora och små sammanhang. Brukar du bli sötsugen mellan och efter måltiderna? Då är detta ett smidigt och nyttigt alternativ. Det går både att välja smaker och hur ofta snacksen ska levereras.

ECGO har många olika nötter

ECGO – Maten och recepten

ECGO gör det möjligt för dig att prenumerera på en mixpåse eller en sockersnål variant av deras exklusiva godis. Detta företag har blandat allt som är gott – här finns både knapriga nötter, torkad frukt i fina färger och självklart choklad med olika kakaohalt. Om du har fallit för lakrits så finns även det, på denna hemsida kan du nämligen skräddarsy din egen godispåse. Om du tycker om att bli överraskad har de tänkt på även den saken, beställ då bara en påse eller box så får du månadens mix som varierar från gång till gång. Alla mixar går att få gluten- och laktosfria.

Köpprocessen

Det är lätt att bli beroende av godsaker med ECGO, det är nämligen enkelt att få hem godispåsarna direkt i brevlådan. Välj hur många påsar du vill ha och hur ofta så skickas de direkt till din dörr. Du kan plocka ihop din påse själv och även välja i vilken storlek du vill ha dem.

Hemsidan

På ECGO:s hemsida finns det mycket att välja mellan. Du hittar snackspåsar med mörk choklad, naturgodis och uppiggande mellanmål som du kan blanda hur du vill. Hemsidan är tydlig och enkel att förstå sig på. Om du undrar något mer kan du alltid kontakta kundtjänsten via ett formulär på sidan.

Företaget

ECGO är butiken för dig som söker nyttiga men smakrika snacks. Vill du knapra nötter mellan mötena på kontoret? Det var exakt det grundarna Julia och Isabelle tänkte på. Med ECGO är det lättare att hålla balansen i blodsockret och även i humöret, alla blir ju glada av nyttigt godis, både hemma och på jobbet.

Handla mat online