Ecoviva

Ecoviva levererar matkassar med fokus på Ekologiska råvaror, miljö och kvalitet i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Ecoviva har bland annat vunnit Aftonbladets matkassetest 2015. Nu får du 100 kr rabatt med rabattkoden ECOKB100. Rabattkoden är redan ifylld när du klickar här.

Ecovivas Matkassar

Just nu får du även en välkomstgåva med heta kryddor och balsamico från Saltå Kvarn.

Råvaror och Produkter

Ecovivas Matkassar innehåller i snitt 90% ekologiska råvaror och KRAV märkt kött och fisk. Leverans sker hem till dig på söndagar och  kassarna innehåller mat och recept för 4 dagar och 4 personer.

Ecovivas Sajt och Köpprocess

Ta reda på om du kan få leverans just till din adress genom att slå in ditt postnummer och e-postadress. I nästa läge kan du välja vilken matkasse du vill ha givet att du kan få leverans. Leveransområden innefattar Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö.

Vill du använda en rabattkod så anger du den i det tredje steget av köpprocessen. Vill du använda en rabattkod från Matbutikeronline så får du den färdigifylld om du besöker Ecoviva via några av våra länkar. 

Ecoviva Företaget

Annika och Amina som är grundare till Ecoviva är barndomsvänner och har känt varandra sedan de var 6 år.  De har en hög ambitionsnivå och arbetar ständigt efter att hitta ekologiska produkter så de ska kunna leverera råvaror du inte hittar i en butik.

Ecoviva har fått flertalet utmärkelser och vunnit flera tester. Här ser du ett urval av dessa.

  • Aftonbladet, bäst i test 2015, bäst kvalitet och dietistens favorit
  • TT/WiseGuide, bäst i test 2015, bäst kvalitet, bäst meny och recept, bäst resultat
  • Arla Guldko, nominerad för bästa miljöarbete 2015-2011
  • Topphälsa, bästa omdöme 2015
  • Elle Mat&Vins favorit och mycket mer

ecoviva bäst i test wiseguide

Handla mat online