Hemköp Matkasse

En matkasse från Hemköp innehåller allt du behöver för inspirerande och varierande måltider för hela familjen. Minska stressen och öka matglädjen till låga priser. Kassen levereras överallt där du hittar en Hemköp-butik! Detta är ett utmärkt koncept för dig som ibland har lite svårt att få tiden att räcka till.
Hemköp Matkasse funkar bra för vegetarianer

Hemköp Matkasse – Maten och recepten

Hemköp Matkasse kan innehålla lite av varje. Varje kasse är komponerad på ett sådant sätt att varorna i den kompletterar varandra och hjälper dig att laga goda, kompletta måltider. Hemköps matkassar finns också som laktosfria och vegetariska alternativ så att även du med speciella önskemål och behov ska kunna dra nytta av konceptet. Recepten är utvecklade av proffs som kan det här med enkel och nyttig matlagning med prisvärda råvaror. Du slipper fundera på vad du ska laga, men lär dig ändå mycket genom att följa recepten och själv tillaga den näringsrika maten. Många sparar en hel del pengar på dessa matkassar eftersom de inte köper lika många onödiga varor som riskerar att gå till spillo.

Köpprocessen

Dina matkassar levereras direkt från ditt lokala Hemköp till din dörr efter att du gjort din beställning online. Hemköp har satsat på att utveckla ett bonusprogram med många förmåner för återkommande kunder. Om du inte vill ha din Hemköp Matkasse hemkörd kan du hämta den i butiken, packad och klar.

Hemsidan

Beställ hem en prova-på-kasse med bra middagar till förmånligt pris om du är osäker på om konceptet passar hemma hos dig. Hemköp Matkasse har blivit grunden när det gäller måltidsplanering i många kök men det kan vara bra att göra kompletterande köp så att recepten kan göras mer personliga. Hemsidan är lättnavigerad och snyggt upplagd.

Företaget

Hemköp drivs av koncernen Axfood AB och är deras premiummärke. Det betyder att man satsar på artiklar av bra kvalitet för dem som verkligen älskar god mat och matlagning. På Hemköp finns allt du kan behöva för ditt hem och hushåll till bra priser och hög kvalitet. Hemköp Matkasse kan förändra och effektivisera rutinerna kring allt som har med mat att göra.

Handla mat online